Puig Protect, la teva corredora d’assegurances

Assegurem la teva tranquil·litat

Quan es parla d’assegurances pensem en les grans companyies asseguradores. Ens deixem portar pels anuncis o per recomanacions de persones properes a l’hora de decantar-nos per una companyia o una altra sense tenir en compte que un corredor pot oferir-nos millors condicions i, el que és més important, ens donarà una atenció personalitzada, ens acompanyarà i assessorarà en cas de sinistre i es preocuparà que en tot moment la nostra situació asseguradora sigui la més adient. 

El principal avantatge de tenir un corredor d’assegurances rau en la seva independència. Puig Protect manté una imparcialitat total. La nostra tasca consisteix a conèixer àmpliament els productes asseguradors que ofereixen les diferents companyies, per seleccionar les que millor s’adapten a les teves necessitats tant en termes de cobertures com de pressupost. Però l’ultima decisió per triar companyia i pòlissa la tens tu, amb total llibertat i sense compromís. Nosaltres només actuem com a mediadors i assessors.

Garantim la protecció del teu patrimoni i de la teva família davant qualsevol eventualitat. Vetllem pels teus interessos, ens preocupem per informar-te amb claredat i mantenim actualitzades les teves pòlisses, ajustant les cobertures a les teves necessitats i aconseguint el millor preu.

Oblida’t de les teves assegurances, de venciments i cobertures.

Puig Protect, la teva corredora de confiança, ho farà per tu.

Com et podem ajudar?

Assessorament personalitzat

L’anàlisi permanent i rigorosa de mercat que realitzem i la possibilitat de treballar diverses companyies, ens permet seleccionar el producte que millor s’adapti a les teves necessitats.

Abans de dur a terme la contractació d’una assegurança, et facilitem informació i totes les opcions d’assegurança seleccionades en funció de la teva situació i preferències i segons el nostre bon criteri professional. Sempre sense cap cost ni compromís per la teva part.

Gestió eficaç

Assistim als nostres clients en els tràmits de gestió i execució dels contractes per primera vegada i en les futures renovacions, revisant que se segueixin adaptant a les seves necessitats i vigilant el compliment dels contractes per part de les Companyies d’Assegurances.

Oblida’t de venciments i cobertures, a Puig Protect ho fem per tu i et mantenim sempre informat. Estem pedents de cada renovació per actualitzar l’assegurança amb les condicions més avantatjoses.

Acompanyament en cas de sinistre

T’ajudem, acompanyem i assessorem en les gestions per a la tramitació dels sinistres amb les Companyies d’Assegurances. Agilitzem els tràmits, aportem els arguments tècnics i documentació necessaria i ens preocupem d’agilitzar el cobrament de les prestacions.

Compta amb nosaltres, és en el moment del sinistre quan més ens necessites.

Demana'ns gratuïtament i sense compromís la teva avaluació de riscos

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et puc ajudar?