Serveis destinats per a empreses

Demana'ns gratuïtament i sense compromís la teva avaluació de riscos

Cuidem de la teva empresa

Davant la situació actual on els preus tant de matèries primeres com de subministraments s’han encarit molt, per moltes empreses ha arribat el moment de revisar les despeses fixes, com ara el preu anual de les assegurances necessàries per el funcionament de l’empresa.

Som experts en l’assegurança industrial per protegir el patrimoni de les empreses i treballem amb les principals companyies asseguradores per millorar i optimitzar el teu risc, dissenyant una proposta adaptada a la teva mida i necessitats.

Com ho fem possible?

Per protegir la teva empresa has de conèixer els riscos als que s’enfronta. Per ajudar-te a definir-los t’oferim un servei complet d’enginyeria de riscos  i realitzem una inspecció dels riscos de la teva empresa totalment gratuïta.

Valorem els riscos i els actius de l’empresa a efectes de l’assegurança i també presentem una proposta completa de les cobertures necessàries, comparant les opcions que ens ofereixen les diferents companyies especialitzades que hi ha al mercat.

Tipus d’assegurances per a empreses

Danys materials

Una assegurança de danys és la que cobreix la destrucció, el deteriorament o la pèrdua dels béns assegurats de qualsevol origen i causa que puguin patir.

Assegurances col·lectives

De salut, accidents o vida, l’assegurança col·lectiva d’una empresa és un benefici social cap als empleats, augmentant la seva lleialtat i aconseguint una major protecció davant determinades contingències. Es tracta d’una despesa deduïble de l’impost de societats.

RC Explotació

Garanteix la cobertura de la responsabilitat civil extracontractual pels danys materials i personals ocasionats a tercers a l’exercici de l’activitat.

RC Productes

Cobreix la responsabilitat civil que sigui imputable a l’assegurat pels danys causats a tercers pels productes lliurats o els treballs realitzats fins i tot per defectes al producte-servei.

RC Administradores

La responsabilitat dels directius i administradors es fa extensiva al seu patrimoni personal, responent personalment i solidàriament davant de les reclamacions rebudes. Aquest risc es traspassa a l’asseguradora mitjançant aquesta assegurança.

Assegurança de cotxes d’empresa, transports i accidents

Disposem de productes dissenyats especialment per donar cobertura a flotes de vehicles.

Cyber Riscos

Oferim protecció completa contra danys i atacs digitals, identificant vulnerabilitats i prenent mesures preventives per assegurar la confidencialitat empresarial i minimitzar els riscos cibernètics.

Avaria de maquinària

Té per objecte la indemnització dels danys materials que pateixi pràcticament tota mena de maquinària, equip o instal·lació industrial, fins i tot durant el muntatge i desmuntatge per netejar o revisar la màquina.

Multirisc comerç

Protegeix el teu negoci amb una assegurança de comerç flexible que podràs adaptar a les teves necessitats amb les cobertures més completes.

Infidelitat d’empleats

Cobertura ampliada de robatori i espoliació, relativa a la teva protecció davant de comportaments poc ètics o fins i tot delictius en què puguin incórrer els teus empleats.

Pèrdua de beneficis

L’assegurança de pèrdua de beneficis garanteix a les empreses el mateix rendiment econòmic que haurien obtingut si no haguessin sofert danys materials que afectin la seva activitat i els impedeixin continuar operant.

Gerència de riscos

Avaluem els riscos que poden afectar el teu patrimoni, salut i benestar, i proposem el millor pla combinat per garantir la teva tranquil·litat. Busquem solucions per reduir l'impacte de possibles sinistres i col·laborem amb experts en qüestions jurídiques, pericials i de seguretat per analitzar i mitigar els riscos, oferint suport i assessorament per evitar sinistres.

Demana'ns informació sense compromís!

Demana'ns gratuïtament i sense compromís la teva avaluació de riscos

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et puc ajudar?