Serveis destinats per a particulars

Cuidem de tu

T’assessorem sense compromís i fem una anàlisi de les assegurances que necessites. Realitzem un seguiment de les teves pòlisses; estem pendents de cada renovació per actualitzar l’assegurança amb les condicions més avantatjoses, per garantir-te que sempre tindràs les cobertures necessàries a un preu just. Responem a les consultes, i gestionem amb rapidesa i eficàcia els sinistres.

La nostra raó de ser és la teva seguretat i tranquil·litat. Tenim cura de tot allò que de veritat importa.

Com ho fem possible?

Treballem tots els rams asseguradors amb les millors companyies. Col·laborem amb professionals del sector a nivell pericial, fiscal o d’enginyeria. Tots plegats formem un equip de professionals al teu servei, sempre fàcilment accessible des de diferents canals.

Contacta amb nosaltres a través del correu electrònic, WhatsApp o senzillament fes-nos una trucada i estarem encantats d’estudiar el teu cas.

Tipus d’assegurances per a particulars

Vida

L’assegurança de vida proporciona tranquil·litat en situacions de mort o dependència, salvaguardant l’estabilitat econòmica de la família. Es pot personalitzar amb cobertures addicionals, com la de malalties greus, per abordar riscos potencials.

Llar

És crucial assegurar i protegir el teu patrimoni, ja siguis propietari, inquilí o llogater de segones residències. Ofereixem assegurances adaptades i descomptes si gestionem la teva comunitat de propietaris.

Autos

T’ajudem a assegurar el teu cotxe, moto o altres vehicles. L’elecció de l’assegurança adequada implica considerar bonificacions, característiques del vehicle i ubicació. L’oferta és diversa; cal avaluar cobertures i serveis, no només el preu.

Salut

L’assegurança de salut complementa la sanitat pública, oferint una millor assistència en casos d’imprevist de salut. T’ajudem a triar la millor opció per a tu i la teva família.

Viatges

L’assegurança de viatge proporciona tranquil·litat en cas d’accidents o pèrdua de pertinences durant el viatge, més enllà dels costos de transport i allotjament.

Mascotes

Amb la nova llei de protecció dels animals, serà obligatori tenir assegurança de responsabilitat civil per a la tinença de gossos. Recomanem explorar opcions que incloguin cobertura bàsica de RC i despeses veterinàries.

Gerència de riscos

Avaluem els riscos que poden afectar el teu patrimoni, salut i benestar, i proposem el millor pla combinat per garantir la teva tranquil·litat. Busquem solucions per reduir l'impacte de possibles sinistres i col·laborem amb experts en qüestions jurídiques, pericials i de seguretat per analitzar i mitigar els riscos, oferint suport i assessorament per evitar sinistres.

Demana'ns informació sense compromís!

Demana'ns gratuïtament i sense compromís la teva avaluació de riscos

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et puc ajudar?