Serveis destinats per a autònoms

Cuidem del teu negoci

Sabem que com a autònom, la teva prioritat és garantir la seguretat del teu negoci i el teu benestar personal. És per això que t’oferim les millors assegurances del mercat, dissenyades específicament per a cobrir les teves necessitats particulars.

Entenem que cada autònom té exigències úniques, i és per això que treballem de valent per trobar la combinació d’assegurances que millor s’ajusti al teu perfil.

Com ho fem possible?

A més de les assegurances obligatòries segons la teva activitat, t’assistim en la selecció de cobertures que s’adaptin a la teva situació específica, tenint en compte factors com ara la presència de treballadors al teu càrrec, la possessió d’oficina o taller, vehicles, i molt més.

Tipus d’assegurances per a autònoms

Responsabilitat civil

L’assegurança bàsica per a qualsevol activitat. Treballem tots els rams de la responsabilitat civil, tant les assegurances obligatòries com les que no ho son i t’aconsellem les millors cobertures segons la teva activitat. A més, som especialistes en la gestió de sinistres de RC de treballadors autònoms.

Cyber Riscos

No t’arrisquis amb la seguretat de les teves dades i les dels teus clients. Les assegurances de Cyber Riscos et protegeixen contra els danys que puguin produir virus i accions malintencionades.

ILT

L’Assegurança per Incapacitat Laboral Temporal aporta un extra de tranquil·litat, sabent que disposaràs de la prestació econòmica afegida que tu decideixis en cas de malaltia o incapacitat per desenvolupar la teva activitat.

Salut

Tot i que els autònoms “mai es posen malalts”, disposem de les millors assegurances de salut per tu i la teva família.

Vehicles

Tant si disposes d’una flota de vehicles, com si no, et trobarem l’assegurança que millor s’adapti a les teves necessitats.

Jubilació

Existeixen diferents plans que t’asseguren un complement a la teva jubilació. Demana’ns informació sense compromís.

Gerència de riscos

Avaluem els riscos que poden afectar el teu patrimoni, salut i benestar, i proposem el millor pla combinat per garantir la teva tranquil·litat. Busquem solucions per reduir l'impacte de possibles sinistres i col·laborem amb experts en qüestions jurídiques, pericials i de seguretat per analitzar i mitigar els riscos, oferint suport i assessorament per evitar sinistres.

Demana'ns informació sense compromís!

Demana'ns gratuïtament i sense compromís la teva avaluació de riscos

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et puc ajudar?