Avís Legal

Aquest avís legal regula l’accés i ús del lloc web de Puig Protect (d’ara endavant, “el Lloc”). En accedir i utilitzar aquest lloc web, vostè accepta i es compromet a complir amb els termes i condicions que es descriuen a continuació. Si no està d’acord amb aquests termes, si us plau, abstingui’s d’usar el nostre lloc web.

1. Propietat Intel·lectual

Tot el contingut del Lloc, incloent, però no limitat a, text, gràfics, logotips, imatges, vídeos, programari, i disseny, està protegit per drets de propietat intel·lectual i lleis de drets d’autor. Vostè es compromet a no copiar, modificar, distribuir o utilitzar aquest contingut sense el permís explícit per escrit de Puig Protect. L’ús no autoritzat del nostre contingut pot donar lloc a accions legals.

2. Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs de tercers. Puig Protect no es fa responsable de l’exactitud, seguretat o contingut d’aquests llocs externs. Els enllaços són proporcionats únicament amb finalitats informatius i no constitueixen una aprovació d’aquests.

3. Limitació de Responsabilitat

L’ús del Lloc es realitza sota el seu propi risc. Puig Protect no assumeix responsabilitat per danys, pèrdues o despeses que puguin sorgir com a resultat de l’accés, ús o mala interpretació de la informació continguda en el lloc web.

4. Privacitat

Puig Protect respecta la seva privacitat i es compromet a protegir la informació personal que pugui proporcionar-nos. Consulti la nostra Política de Privacitat per a obtenir més detalls sobre com recopilem, utilitzem i protegim les seves dades personals.

5. Modificacions de l’Avís Legal

Puig Protect es reserva el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment. Es recomana revisar periòdicament aquesta pàgina per a estar al corrent de les actualitzacions.

6. Legislació Aplicable i Jurisdicció

Aquest avís legal es regeix per les lleis d’Espanya. Qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb el Lloc se sotmetrà a la jurisdicció dels tribunals competents.

Si té alguna pregunta o inquietud sobre aquest avís legal, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través de info@puigprotect.cat.

La utilització d’aquest lloc web implica l’acceptació de tots els termes i condicions aquí establerts. Gràcies per visitar-nos i confiar en Puig Protect com el seu corredor d’assegurances.

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et puc ajudar?